Ensimmäinen puolivälierä niukasti WoVolle 3-2

OrPo-WoVo 2-3 ( 21-25,25-13,27-25,21-25,10-15)

Tasainen tiukka vääntö, joka kääntyi lopulta WoVolle.  Ottelusarja jatkuu sunnuntaine Orivedellä klo 17:00.  Välieriin pääsy edellyttää kolmea voittoa.  OrPo teki yhden pisteen enemmän pelissä 104-103, mutta peli ratkaistaan erävoitoilla, jotka menivät WoVolle 3-2.  Tilastoissa OrPon hyökkäys oli parempi 42% WoVon 33% verrattuna, mutta vastaanotossa hävittiin sekä torjunnat jopa 25-12.  Huomiseen on parannettavaa, etenkin OrPon ammattilaisilla, koska nyt pelaataan niitä tosipelejä.  Eevi Ylä-Viteli tuli loistavasti vaihdosta tiukkaan paikkaan ja teki seitsemästä passista kolme pistettä sekä nosti kohdalle tulleet syötöt hyvin peliin.

Vedonlyöntikertoimet sille, että jompi kumpi joukkueista voittaisi nämä puolivälierät 3-0 olisivat olleet varsin korkeat.  Tässä on mahdollista, että tahkotaan kaikki viisikin ottelua, sen verran tasaista oli tänään molempien joukkueiden kesken.  Tervetuloa sunnuntaina nauttimaan tiukasta ottelusta ja kannustamaan OrPo voittoon!

Jana Jaudzema, WoVo:   Molemmilta taistelua sekä ylä- ja alamäkiä.
Eeva Puukka, OrPo:  Tasainen peli, kuin odotettiinkin.  Saatiin playarifiilistä.  Heilä pomppi pallo paremmin.
Huomenna uusi päivä.
Teemu Mäkikyrö, WoVo:  Ei vielä parasta, mutta ei pahintakaan.  Tasaisia pelejä ollut ja tiedettiin, että tulee pitkä ilta.  Hyviä taisteluita.  Yhtään ei auta löysätä, tai kaveri tulee ohi.
Laszlo Hollosy, OrPo:  Vastaanotto ja syöttö eivät toimineet.  Passari joutui antamaan korkeita passeja, joihin oli hyvä rakentaa torjunta.  Tämä peli unohdetaan ja keskitytään tulevaan.

Joukkueiden parhaina palkittiin WoVosta Jennifer Keddy ja OrPosta Eeva Puukka.

Yleisöä Oriveden kaupungin isännöimässä ottelussa oli 436.  Joukkue kiittää hyvästä kannustuksesta.