Eevi Ylä-Viteli jatkaa OrPossa

Oriveden Ponnistuksen lentopallon naisten mestaruusliigajoukkue ja Eevi Ylä-Viteli, 19-183, ovat tehneet 1-vuotisen jatkosopimuksen.  Eevi aloittaa kasvattajaseurassaan nyt kolmannen pääsarjakautensa.Viime kausi hakkurin tontilla tuotti vähän peliaikaa. Julia Tokarenkoa pääsi tuuraamaan vain harvakseltaan. Pisteitä kertyi yhdeksäntoista, mutta ne tulivat tärkeissä otteluissa tärkeisiin paikkoihin.

- Odotan innolla alkavaa kautta.  Joukkueesta on tulossa kova ja valmentajammekin on hyvä.  Haluan kehittyä yksilönä paremmaksi pelaajaksi ja saavani lisää peliaikaa, totesi Eevi.

Eevi on abiturientti, jolla on äidinkieli ja yhteiskuntaoppi kirjoitettuna. Loput aineet hän kirjoittaa syksyllä ja tavoitteena on, että valkolakki painetaan päähän joulukuussa.
Eevi Ylä-Viteli on seuran oman juniorityön kasvatti, samoin kuin Salla Karhukin.  OrPolla on nyt yhdeksän allekirjoitettua sopimusta alkavalle kaudelle.  Pelaajat ovat tehneet jo myös yhteisharjoituksia, mutta varsinaisesti harjoituskausi alkoi 2.6. Oriveden liikuntahallissa.