Coach Corner - Kiitoksen paikka

Kausi 2012-2013 on saatu Oriveden Ponnistuksen osalta päätökseen. Vaiherikas kausi päättyi lopulta hienosti pronssimitaleihin, joka on joukkueelta hyvä saavutus. Tavoite ja unelma oli korkeammalla, mutta kolmossijaankin voimme olla tyytyväisiä. Tällä hetkellä finaalisarjaa pelaavat Viesti ja Kangasala ovat paikkansa ansainneet, molemmat ovat olleet vahvoja joukkueita tällä kaudella.

Paljon on uusia asioita sattunut itselleni tälläkin kaudella, urheilu pystyy tarjoamaan erilaisia kokemuksia lähes joka vuosi. Jos nyt yksi mainitaan esimerkkinä, niin en ole ennen ole ollut lentopallojoukkueessa, jonka riveissä (vaikkakin pikaisesti) on kauden aikana käväissyt viisi passaria. Oikeastaan Emppu voidaan laskea kuudenneksi, joka harjoitteli loppukesästä usein meidän kanssa kun oli hieman näitä kyseisen pelipaikan ongelmia. Iso kiitos Heidille ja Tiialle, jotka auttoivat meitä hädän hetkellä.

Joukkueessamme on ollut hieno nippu pelaajia, joiden kanssa on ollut antoisaa työskennellä. Kiitos pelaajille, he ovat kuitenkin se pääsyy minkä takia itse nautin valmentamisesta. Helppoa ei aina ollut, olette ehdottomasti jokainen mitalinne ansainnut.

Kiitos Satu ja Oula. Loppukuukausina oli mahtavaa tehdä töitä kanssanne, mielestäni meillä oli erinomainen valmennustiimi.

Kiitos muu staff. Fysiikka, hieronta, tilastot, huolto, tiedotus jne. Ei aina niin näkyviä paloja, mutta erittäin tärkeitä. Kun pelataan pienillä marginaaleilla, niin entistä pienemmät asiat ovat entistä ratkaisevampia.

Kiitos seuran taustajoukot. Jälleen kerran arvokasta työtä kulisseissa, jotta liigalentopallo Orivedellä on yleensä mahdollista.

Kiitos talkoolaiset. Teidän jokaisen panos on äärimmäisen tärkeää. Yhdenkään teidän korvaaminen ei ole todellakaan helppoa. Kuten olen aiemminkin sanonut, niin talkoohenki on suomalaisen urheilun selkäranka.

Kiitos fanit ja kannattajat. Vieläkin tulee kylmät väreet, kun muistelee ratkaisevan pronssipelin tunnelmaa. Erityiskiitos vielä niille, jotka olitte tukenamme myös syksyn vaikeina aikoina.

Kiitos yhteistyökumppanit. Hyvä joukkue vaatii aina hyviä yhteistyökumppaneita. Teidän tukenne on mahdollistanut tämänkin joukkueen rakentamisen.

Nauttikaa ihmiset keväästä, aurinko paistaa välillä jo mukavasti. Hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Täältä tähän,

-Tumppi-