Anni Mäkinen ja Kaisa Kymäläinen jatkavat OrPossa

Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen sekä Anni Mäkisen että Kaisa Kymäläisen kanssa.

Anni Mäkinen, 27 – 176, aloittaa OrPossa kuudennen kautensa ja yhdeksännen liigatasolla.  Monipuolisesti ja tehokkaasti hyökkäävä ja sytyttävästi tuulettava Anni valittiin helmikuussa 2013 kuukauden tähdistöön hakkurina, jolla tontilla hän oli viimekaudella paras suomalainen pelaaja.   Sähäkkä laituri on ollut kotimaisten pelaajien parhaimmistoa jo useamman kauden ajan.

- Odotan hyviä pelejä ja peli-iloa.  Polvikin on nyt terve, niin ei sitä malttanut lopettaa pelaamista, totesi aurinkoinen Anni.

Kaisa Kymäläinen, 18 -183, on aloittamassa jo viidettä kauttaan liigatasolla.  Viimekausi meni käytännössä kokonaan toipilaana ja oli ohi ennen kuin ehti alkaakaan.  Ensimmäisen harjoitusottelun ensimmäisessä erässä tapahtui harmittava loukkaantuminen.  Monipuolinen urheilija Kaisa on kuntouttanut itsensä talven aikana hyvin ja tavoitteena oli myös kuulantyönnön N-19 EM-kisat Italiassa, mutta ne jäivät tältä vuodelta väliin, koska Portugalin leirillä polven kierukka repesi.  Sitkeä ja määrätietoinen kuntoutuminen jatkuu ja polvi tulee juoksukuntoon kesäkuussa ja pitäisi olla elokuun aikana täysin kunnossa.

- Viime kausi jäi lyhyeksi.  Nyt on intoa sitäkin enemmän.  Meillä on hyvä joukkue kasassa ja varmasti taistelemme mestaruudesta.  Odotan ehjää kautta, että pääsen kunnolla pelaamaan ja harjoittelemaan, kertoi Kaisa.  Tähän toiveeseen on helppo yhtyä ja jäädä odottamaan tulevan kauden pelejä ja nähdä, että pallo saa kyytiä.