Anni Mäkinen ja Eveliina Koljonen jatkavat OrPon riveissä

Naisten Mestaruusliiga-joukkue Oriveden Ponnistus on tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset hakkuri Anni Mäkisen (26v, 176 cm) ja passari Eveliina Koljosen (22v, 172cm) kanssa.Hakkurin tontilla viihtyvä Anni Mäkinen aloittaa OrPossa viidennen kautensa.  Palkintokaappiin on kertynyt muun muassa kaksi SM-hopeaa sekä SM-pronssi.  Viime kaudella Mäkinen oli  liigan runkosarjan tehotilaston neljänneksi paras pelaaja sekä paras suomalainen. Pistepörssissä hän oli toiseksi paras kotimainen pelaaja. OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalon mukaan Mäkinen tuo lisää kilpailua laitapelaajaosastolle.

- Anni on ollut viime kausina liigan tehokkaimpia kotimaisia pelaajia. Hienoa, että häneltä löytyi vielä motivaatiota jatkaa peliuraansa. Kulunut kausi oli hänelle raskas pelaamisen ja työn yhteensovittamisen takia, nyt koitamme keskittyä vielä enemmän rasituksen ja levon oikeaan suhteeseen.  Anni tuo joukkueeseen erinomaisen lisävaihtoehdon varsinkin hyökkäyspuolelle.Pihtiputaan kasvatti Eveliina Koljonen haastaa tulevallakin kaudella Jenni Petäjäjärven passarin tontilla. Pienestä polvioperaatiosta toipuva Koljonen tuo hyvän vaihtoehdon OrPon passaripalettiin. OrPossa pelaa myös myös vanhempi sisko Saana Koljonen. Valmentaja Alatalo kehuu erityisesti passarinsa asennetta.

- Eveliina suhtautuu harjoitteluun ja pelaamiseen erittäin ammattimaisesti. Hän muodostaa hyvän duon Jennin kanssa. Eveliina pystyy otteillaan rauhoittamaan koko joukkueen peliä. Eveliinan kohdalla on tavoitteena saada vielä torjunta- ja puolustuspelissä lisätehoja irti. Toipuminen polvioperaatiosta on sujunut hyvin ja hän on pystynyt jo aloittamaan kevyen harjoittelun.

OrPolla on nyt kasassa 11 pelaasopimusta. Joukkue etsii vielä yhtä keskitorjujaa.